estudi

Andreas Garraux

Andreas Garraux. Samedan, Suïssa 1980.

El 2001 obté el títol de Tècnic Superior en Delineació a l’Escola Industrial de Samedan, Suïssa. Paral·lelament realitza 5 anys de pràctiques al despatx de Mario Poltera a Sant Moritz, on col·labora en el desenvolupament projectes relacionats amb l’arquitectura del turisme.

Del 2002 al 2005 cursa el Grau d’Arquitectura a l’Escola Politècnica Superior de Zürich, Winterthur, on el 2007 presenta el Projecte Final amb Matrícula d’Honor del ‘Master of Arts in Architecture’ amb els professors B. Waeber, A. Staufer i F. Romero. Durant els estudis obté el 2004 una beca per estudiar a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC); i el 2006 a la Universitët der Kunste (UdK) de Berlín.

Finalitzats els estudis treballar com a cap d’obra pel pavelló Ciudades de Agua a la Expo Zaragoza’08 pel Grup NÜSSLI, amb el que continua com a Project Manager i coordinador de concursos a Espanya. S’introdueix en l’àmbit de l’arquitectura efímera en fires, exposicions internacionals o museografia, des de la fase de concurs fins a la planificació i direcció d’obra.

El 2010 estableix Garraux Carrera arquitectes juntament amb Mònica Carrera, amb qui des de 2008 realitzava projectes per compte propi. El seu interès per la construcció sostenible l’ha portat a assistir al I Congrés Español Passivhaus (Barcelona, octubre 2009), al curs «Els futurs Estàndards Europeus de la Construcció: Passivhaus i Minergie» (Barcelona, novembre 2010) o a les Jornades EcoArk (Tavertet, maig 2011).

Mònica Carrera Ahis. Barcelona, Espanya 1983.

Entre 2001 i 2006 cursa els estudis d’arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. El 2006 obté una beca per a estudiar a la Delft University of Technology, on participa en el Taller “Globalització, Forma Urbana i Desenvolupament” que es desenvolupa a Lusaka, Zambia.

Durant el període d’estudis realitza pràctiques en diversos despatxos dels que destaquen RVMXF Maria Rubert, i Bellmunt i Andreu Arquitectes, on treballa principalment en l’àmbit de l’urbanisme. En aquest període desperta un especial interès pel paisatgisme.

El 2007 obté una beca de col·laboració al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la etsaB (UPC). El 2008 se li atorga una beca d’estudi ARQUIA en reconeixement al recorregut acadèmic. El mateix any presenta el projecte final de carrera  “Nou Conservatori del Liceu al Raval” a l’aula La Gran Escala, amb els professors E. Bru i E. Calafell.

Finalitzats els estudis i durant el 2009, treballa al despatx Arquitectura Produccions en el departament d’urbanisme i el de comunicació. El 2010 estableix Garraux Carrera arquitectes juntament amb Andreas Garraux, amb qui des de 2008 realitzava projectes per compte propi. Des d’aleshores es continua formant en l’àmbit de la rehabilitació i sostenibilitat, del que destaca l’assistència al I Congrés Espanyol Passivhaus i la seva formació com a Assessora per al certificat de sostenibilitat en l’habitatge Breeam Es.

Judit Baamonde Jimenez. Vic, Espanya 1986.

Entre 2004 i 2009 cursa els estudis d’arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. El 2009 obté una beca per a estudiar a la Università degli Studi di Roma “la Sapienza”. El mateix any obté el 3r premi al concurs “Knauf Solucions Constructives” realitzat a la UPC.

Durant el període d’estudis realitza assignatures optatives del Màster de Sostenibilitat i del Màster de Tecnologia, d’acord amb el seu interès per l’arquitectura bioclimàtica i l’eficiència energètica en l’edificació.

També realitza pràctiques professionals col·laborant en la redacció del POUM de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló i al despatx d’arquitectura Felip Casajuana. El 2011 inicia un conveni de pràctiques a l’estudi Garraux Carrera arquitectes de Vic fins que el 2012 presenta el projecte final de carrera “ Comunitats Habitables – Aparthotel a Selva de Mar” amb els professors M.Mària Serrano i A.Cuchí.

Finalitzats els estudis el 2012 entra a formar part de l’equip Garraux Carrera arquitectes juntament amb Andreas Garraux i Mònica Carrera.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s