benvinguts

En aquest bloc, anirem desgranant temes d’interès general del món de l’arquitectura. Volem donar una visió tècnica a petits problemes de la vida quotidiana dels habitatges. També pretenem compartir la nostra experiència i manera de pensar amb tots vosaltres i obrir petits debats que ens ajudin a entendre altres posicions i conceptes relacionats amb la nostra passió, l’arquitectura.

Aquest canal de comunicació ens dóna l’oportunitat d’expressar-nos i també de dir qui som, però si realment té una funció, aquesta és la d’apropar-nos a la realitat de les vostres llars. El nostre missatge, de la mateixa manera que la nostra filosofia, té una interpretació pràctica, plena d’exemples i casos pràctics,  que creiem que son la millor manera de entendre el que es vol dir.

Nosaltres volem parlar d’estalvi, de confort, de qualitat, de problemes i solucions, de disseny, de sostenibilitat, d’atemporalitat, d’eficiència… en definitiva, volem parlar  de realitats factibles en la construcció que n’estem convençuts seran el camí del futur arquitectònic immediat.

A Garraux Carrera creem espais saludables i fiables al llarg dels anys, donant especial importància als materials renovables, de bon envelliment i sense emissions.

Mònica i Andreas

5 comentarios en “benvinguts

  1. Es agradable veure qui vol parlar de : d’estalvi, de confort, de qualitat, de problemes i solucions, de disseny, de sostenibilitat, d’atemporalitat, d’eficiència… en definitiva, volem parlar de realitats factibles……… i no de la famosa «prima de risc», feliçitats i endavant…. Montse i Pere

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s