Pavelló d’Espanya a Floriade 2012 premiat com a millor estand firal de disseny als premis Emporia 2012.

L’Associació Espanyola de Proveïdors Firals d’Esdeveniments (AIMFE), que engloba les principals empreses dedicades al disseny i muntatge d’estands i serveis d’exhibició, y VERITAS INTERNACIONAL, agencia especialitzada en la certificació d’estàndards d’excel·lència, varen celebrar el passat 17 d’octubre l’entrega de la primera edició dels Premis anuals Emporia.

Aquests premis nacionals són un reconeixement a la qualitat, la creativitat i al caràcter innovador de l’arquitectura efímera a Espanya. Entre les 16 categories existents en els premis Emporia 2012, el Pavelló d’Espanya a la Floriade 2012, en el que hem treballat en el projecte,desenvolupament i direcció d’execució i obra, va ser el guanyador del premi al millor estand firal de disseny. També va ser seleccionat entre els 10 millors projectes en la categoria de estand ecològic (reutilitzable, reciclable,sostenible,etc.)

La associació AIMFE es va mostrar molt satisfeta per la gran acollida de la primera edició dels premis Emporia al sector, tant per la quantitat d’obres presentades com per el nivell de les empreses que les presentaven.

Tenim més publicat aquí

Sobre el procés de construcció aquí

Web oficial PREMIS EMPORIA

5 comentarios en “Pavelló d’Espanya a Floriade 2012 premiat com a millor estand firal de disseny als premis Emporia 2012.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s