Boscos de Bruixes i Bandolers

Concurs per al desenvolupament museològic i museogràfic, i execució de l’exposició Boscos de Bruixes i Bandolers a l’edifici de l’Hotel Park de Viladrau.

La intenció de la proposta passa per desenvolupar un recorregut expositiu amb el bosc com a recurs principal. Aquest recurs va variant al llarg de l’exposició que comença en un bosc «de dia» amb la temàtica introductòria al territori, les seves llegendes i contes. Es següents a través d’una zona de transició sobre «rituals iniciàtics» per passar al «bosc al caure el Sol» on es tracta la temàtica se les plantes, drogues i talismans, acabant amb la persecució de les bruixes. L’últim tram de l’exposició reprodueix l’ambient del «bosc de nit» en el que afloren els temes relacionats amb el mal, el dimoni i els símbols satànics.

Val a dir que l’equip que ha desenvolupat la proposta ho ha fet en un temps rècord! pel que volem felicitar-los a tots. Després d’uns quants concursos junts ens coordinem i entenem pràcticament de manera telepàtica. Felicitats!


Promotor: Associació de Municipis per al desenvolupament del pla de Competitivitat Turística Boscos de Bruixes i Bandolers.

Desenvolupament espaial i tècnic: Garraux Carrera arquitectes amb Judit Baamonde i Anna Puigoriol.
Disseny gràfic i de marca: Uauh! Comunicació Gràfica
Discurs expositiu i recursos museogràfics: Gaetti Padrell Arquitectes amb
Infografia: GPA Virtual Media
Empresa constructora: NUSSLI España S.A.

Document gràfic complet: http://issuu.com/garrauxcarrera/docs/boscosbruixesbandolers

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s