Reforma del restaurant el Club Suís de Barcelona

El cocktail de celebració del final de les obres del restaurant El Club Suís de Barcelona es va esdevenir-se en un ambient cordial i proper en el que els socis i amics del club ens varen donar el seu parer sobre el resultat de la reforma i ens varen aportar suggeriments i idees molt interessants.

Des de Garraux Carrera considerem que la reforma d’aquest cèntric local de Barcelona ha estat tot un èxit ja que tant la junta del Club, com els socis, el gerent i molt bona part de la clientela l’han rebuda molt positivament. Deduïm dels seus comentaris que el nostre objectiu al començar el projecte s’ha acomplert. El local ha guanyat en intimitat i confort, alhora que ha assolit un caràcter propi notablement més càlid.

Felicitats a tots els que ho heu fet possible!

*Imatge de les tarjetes GC: de celeració del final de les obres: Ha sido un placer trabajar en las mejoras de este espacio / War ein Vergnügen, an den Verbesserungen dieses Raumes zu arbeiten

Promotor: Sociedad Suiza de Barcelona

Projecte d’interiorisme i mobiliari: Garraux Carrera arquitectes amb Joan Farré i Judit Baamonde
Disseny i desenvolupament de lluminàries: Pablo Martínez Díez
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s