Pavelló per al Grup Volkswagen a la Fira de l’Automòbil de París 2008

Tradicionalment el Grup Volkswagen organitza una luxosa presentació per a la premsa i convidats selectes la vigília de la inauguració de la gran Fira de l’Automòbil de París. A la “Mondial de l’Automobile 2008” es varen presentar un total de dotze vehicles nous.

L’espai central del  pavelló es va materialitzar amb una estructura d’acer de forma el·líptica en tres nivells. Com a base per a la construcció es va utilitzar un sistema propi de NUSSLI per a instal·lacions efímeres. Recolzant-se en estructura i base es varen muntar uns 4.500 m2 d’envans de guix laminat i una instal·lació de llum i so igualment considerable. A més de l’àrea central, el Pavelló comprenia espais per a oficines, àrees VIP y vestuaris.

Fotografia AHolmes (C)

Fotografia AHolmes (C)

Fotografia AHolmes (C)

El pavelló va ser un projecte de … que es situava a l’interior d’una de les naus obra de Lacaton & Vassal del complex firal Paris Nord. NUSSLI fou l’empresa responsable de la construcció. Va aconseguir finalitzar-la en dues setmanes i mitja, comptant amb uns 80 tècnics de muntatge en torns de 24 hores.

Idea original:
Client: Grup VOLKSWAGEN
Producció i construcció: NUSSLI Schweiz AG
Project Management: Florian Weber i Andreas Garraux

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s